RO | EN | HU

Barkács

A Barkács divizió, amely elsősorban barkácsáruházaknak értékesíti termékeinket, így országszerte számos vásárlóhoz jutunk el. A portfóliónkban egyebek között szerepelnek épületgépészeti- és műanyagtermékek, szerszámok és camping felszerelések is.

Kínálatunkban a lámpáktól egészen a lefolyócsövekig minden megtalálható. Célunk, hogy minden barkácsüzletben ott legyünk, hiszen minőségi termékeinket lakás- és háztulajdonosoknak, valamint szakembereknek egyaránt kínáljuk. A lakástulajdonosok termékeinket otthonaikba beépítve komfortosabb, szebb környezetet varázsolhatnak, a Barkács termékeket megvásároló szakemberek pedig minőségi, korszerű és hosszú élettartamú megoldásokat kínálhatnak megrendelőik számára.

A Barkács hűen tükrözi a Kreativ minőségét, szakértelmét és megbízhatóságát.
Kizárólag olyan nemzetközi márkák termékeit forgalmazzuk, amelyek garantálják a kiváló minőséget. Ehhez tesszük hozzá másfél évtizedes tapasztalatunkat és kollégáink szakértelmét.

Érdeklik a Barkács termékei? Keresse munkatársunkat!

PARA Lóránt
Key Account Manager

Telefonszám: 0756-012-041

E-mail: lorant.para@kreativ.com.ro

Kérjen tőlünk árajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot!

    A megadott személyes adatokat a hatályos jogi normák szerint kezeljük, az Ön adatainak kezelésében harmadik fél nem vesz részt.

    Scroll to Top