Barkács

A Barkács divizió, amely elsősorban barkácsáruházaknak értékesíti termékeinket, így országszerte számos vásárlóhoz jutunk el. A portfóliónkban egyebek között szerepelnek épületgépészeti- és műanyagtermékek, szerszámok és camping felszerelések is.

Kínálatunkban a lámpáktól egészen a lefolyócsövekig minden megtalálható. Célunk, hogy minden barkácsüzletben ott legyünk, hiszen minőségi termékeinket lakás- és háztulajdonosoknak, valamint szakembereknek egyaránt kínáljuk. A lakástulajdonosok termékeinket otthonaikba beépítve komfortosabb, szebb környezetet varázsolhatnak, a Barkács termékeket megvásároló szakemberek pedig minőségi, korszerű és hosszú élettartamú megoldásokat kínálhatnak megrendelőik számára.

A Barkács hűen tükrözi a Kreativ minőségét, szakértelmét és megbízhatóságát.
Kizárólag olyan nemzetközi márkák termékeit forgalmazzuk, amelyek garantálják a kiváló minőséget. Ehhez tesszük hozzá másfél évtizedes tapasztalatunkat és kollégáink szakértelmét.

 

Érdeklik a Barkács termékei? Keresse munkatársunkat!

Lóránt PARA

Key Account Manager

Tel.: 0756-012-041

E-mail: lorant.para@kreativ.com.ro

 

Kérjen tőlünk árajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.